Η Εταιρεία

Η “Όπου γης” (vegan ροφημάτα σοκολάτας), είναι αμιγώς Ελληνική, ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στην Αθήνα. Ασχολείται με την παραγωγή, συσκευασία και πώληση αποκλειστικά vegan ροφημάτων. 

Σε χώρο που τηρεί όλες τις προδιαγραφές των υγειονομικών διατάξεων, στο Μοσχάτο Αττικής, δημιουργούμε και καινοτομούμε καθημερινά, ώστε οι παραγωγές μας που φτάνουν στο φλιτζάνι του καταναλωτή να είναι οι καλύτερες ποιοτικά.

Διαθέτουμε υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση των περιφερειών Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης και Ιονίων νήσων.

Προσέχουμε αυστηρά οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε να είναι οι καλύτερες ποιοτικά, αυστηρά vegan, να είναι αποτέλεσμα ηθικού εμπορίου (fair trade) και να μην περιέχουν μεταλλαγμένα συστατικά (GMO free). Πάντα σεβόμενοι το περιβάλλον, τα ροφήματά μας συσκευάζονται σε οικολογικά και βιοδιασπόμενα κουτιά.

Η καινοτομία είναι το χαρακτηριστικό μας, με πρόσφατη, την παραγωγή του πρώτου ροφήματος σοκολάτας χωρίς ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες, που το καθιστά ιδανικό για παιδικά ροφήματα και για τους διαβητικούς.

Η ποιότητά μας στις ύλες που χρησιμοποιούμε καθώς και τα τελικά προϊόντα, βραβεύτηκαν με πέντε αστέρια γαστρονομίας από το Action in Greece και το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας.